Som den eneste forhandler på Sydfyn, er vi stolte af at kunne præsentere høreapparater fra danske Widex, i vores sortiment.

 Widex har uovertruffen lydkvalitet og er dansk udviklet.  Apparaterne bliver produceret på Widex’ fabrik i Lynge og er ”wind made”, hvilket vil sige, at der ikke udledes CO2 fra hovedbygningen.

Widex har udviklet verdens første ægte intelligente høreapparat, EVOKE.

Den indbyggede teknologi gør, at høreapparaterne husker alle ændringer, og bruger dem intelligent i lignende situationer – selv i helt nye lyd-miljøer.

EVOKE høreapparaterne kan også tilpasse sig helt automatisk, hvis brugeren foretrækker dette.

Widex høreapparater har mulighed for at indstille hvor hurtigt, høreapparatet skal reagere på ændringer i lyttemiljøet. Dette gør dem til et oplagt valg hvis brugeren har nedsat skelneevne.

Høreapparatbrugere, der er generet af tinntius, får mulighed for at afprøve de patenterede Zen-lyde.

Vi har valgt at præsentere 2 modeller fra Widex.

Den avancerede model med mulighed for direkte streaming fra iPhone. Den kan fjernbetjenes fra stort set alle smartphones, eller betjenes direkte på knappen på apparatet. Apparatet har indbygget telespole, som kan anvendes i alle danske folkekirker, mange biografer, foredragssale mv.

Den lille model er den mindste i vores sortiment. Apparatet har mindre batteri og alt unødigt er fjernet for at gøre apparatet så småt som muligt. Lydkvaliteten er den samme som den avancerede model. Den lille model kan, ligesom den avancerede model, også fjernbetjenes fra Iphone eller smartphone.

Priser

Ingen telefonkø

Ved klik på knappen "Login"  får du adgang til Patientportalen hvor du kan:
Forny recepter - få e-mail konsultation - afbestille og se tider